0031(0)651590545 info@deconinckgastronomie.nl

Consultancy

 

Omgang met klanten en het vrije ondernemerschap zijn bij veel ondernemers de reden om voor de horeca te kiezen. De praktijk leert echter dat alleen vakkennis geen garantie is voor een succesvolle onderneming. Met 30 jaar branche-ervaring ondersteunen en adviseren wij u op het vlak van: rendementsverbetering, opleiding en training, inkoopbegeleiding.

In de horeca en hospitality branche ligt de focus grotendeels op het onderzoeken van het gastencontact. Vragen zoals

“Hoe ervaren de klanten het gastheer- en gastvrouwschap?”.
“Worden de verwachtingen van de gast overtroffen?”.
“Hoe staat het met de gastvrijheid en vakkennis van de medewerkers?”. “Welke verbeteringen kunnen de gasttevredenheid verhogen?”.
staan hierbij centraal.
Aanpak

Wij starten met een vrijblijvend gesprek om te kijken waar de verbeterpunten binnen het bedrijf liggen. Zitten er verbeterpunten bij de inkoop of juist bij het personeel? Samen gaan we hier naar kijken en wat wij voor u kunnen betekenen. Na het bestuderen van alle aspecten binnen een bedrijf komen wij met een plan op maat om de verbeterpunten met elkaar te gaan oplossen. We gaan samen van uw horecazaak weer een bloeiend en goed lopend bedrijf maken.

De toetsing van zowel de gastvrijheid als de mate waarin de verwachtingen van de gast worden overtroffen, vindt plaats door middel van een bezoek aan de horecagelegenheid. Hierbij doorloopt de Mystery Guest alle onderdelen van het gastenproces. Dit kan een lunch of diner in een restaurant zijn, een avondje uit in een entertainment centrum, maar ook een overnachting met ontbijt of een salesgesprek voor een zaalhuur in een hotel. De gebruikte case wordt vastgesteld naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever.

Prijzen,

prijzen /tarieven op aanvraag

e-mail:  info@nulldeconinckgastronomie.nl
Tel.        0031651590545