0031(0)651590545 info@deconinckgastronomie.nl

Detachering

 

Detachering

Hospitality

U wilt uw gasten een ultieme gastbeleving bezorgen, een groot evenement organiseren en/of u zoekt (tijdelijke) horecamedewerkers, hostesses of managers voor wie gastvrijheid een tweede natuur is? We denken met u mee over uw personeelsbehoefte, zowel qua hoeveelheid als werkniveau. Dan matchen en leveren we snel gastvrij personeel dat goed bij u past.

Bediening

Uw bedienend personeel maakt het verschil. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw gasten een heerlijke dag beleven. Onze mensen beschikken over alle benodigde vaardigheden en hebben brede ervaring, opgedaan op prestigieuze evenementen en congressen, premium partijen en in traditionele restaurants. Ze houden van hun vak en weten hoe ze het hun gasten naar de zin moeten maken.

Ons horecapersoneel is gastvrij en flexibel; net als wij. Dat betekent dat we 24/7 full service voor u beschikbaar zijn en snel kunnen schakelen.

Keuken

Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit in uw keuken. U kunt namelijk altijd beschikken over gekwalificeerd keukentalent of ervaren -professionals van vaste koks en keukenpersoneel. De ‘neusjes van de zalm’ die uw gasten verwennen met de mooiste amuses, gerechten en ‘zoetste’ desserts.

Voorziet u een piek in uw personeelsplanning, zoekt u incidenteel parttime keukenpersoneel óf een vaste (chef-)kok die het culinaire niveau in uw keuken naar een hoger plan kan tillen? We bespreken uw specifieke behoeften en zorgen voor precies díé ondersteuning die nodig is. Zo bereiken we optimale samenwerking en constante kwaliteit.

Management

Om uw bedrijf of evenement, perfect te laten verlopen, denken wij graag in een vroeg stadium met u mee. Wij adviseren u over personeelsplanningen, eventbezettingen en recruitmentvraagstukken.

Prijzen

Op aanvraag Prijzen ex BTW
e-mail:  info@nulldeconinckgastronomie.nl
Tel.        0031651590545